market trend

Prijsvoorspelling VeChain: het horizontale pad van beroepsonderwijs en -opleiding een voorbode van een uitbraak?

De VeChain-prijs probeert hoger te worden van $ 0,7400. Maar is dit too little, too late for VET of zal het eindelijk de neerwaartse trend opheffen?

 

VeChain is in de vroege dinsdaghandel met 4,40% gedaald tot $ 0,7526, terwijl de markt voor cryptocurrency zijn slechte vorm voortzet.

 

Een zevendaagse daling van 13,05% heeft meer dan $ 700 miljoen van de marktkapitalisatie van beroepsonderwijs en -opleiding afgeschoren. Met $ 4,8 miljard is VeChain nu de 23e cryptocurrency op basis van waardering, net voor Tron’s marktkapitalisatie van $ 5,55 miljard. Cardano ADA koers is gestegen.

 

 

Er zijn onlangs verschillende gevallen geweest waarin het leek alsof de cryptomarkt zich herstelde van de twee maanden durende depressie. Zoals de laatste tijd echter typisch is, heeft het onvermogen van Bitcoin en Ethereum om winst vast te houden zich over de hele linie vertaald in zwakkere prijzen.

 

Koers is gestegen

De VeChain-prijs is, net als veel van zijn collega’s, in grote lijnen zijwaarts gestegen. Een beperkende neerwaartse trend heeft echter elke poging om hoger te klimmen in de afgelopen 6 weken afgetopt. En zolang dit zo blijft, is het beroepsonderwijs kwetsbaar voor een korte, scherpe schok naar beneden.

 

Technische vooruitzichten voor beroepsonderwijs en -opleiding

Als we naar de dagelijkse grafiek kijken, kunnen we zien dat VeChain de afgelopen 4 dagen in een periode van consolidatie is geweest, aan weerszijden van $ 0,7600. Bovendien heeft een sterke neerwaartse trend van $ 0,7700 vanaf 9 juni de bulls gefrustreerd en de afgelopen 5 weken voortdurend rally’s afgewezen.

 

Opvallend is dat er recentelijk een aanzienlijke stijging van de handelsvolumes is geweest, wat kan wijzen op accumulatie van longposities. Zolang VET echter onder de trendlijn blijft, zal het met een negatieve bias worden verhandeld. En mocht de bredere markt bezwijken voor verdere zwakte, dan zou beroepsonderwijs en -opleiding kunnen mikken op het laagste punt van 9 mei op $ 0,0463. Bekijken holo koers online.

 

Dat gezegd hebbende, als VeChain de dalende trendlijn wist, is er potentieel voor een rally naar het hoogste punt van $ 0,1529 in juni. Aangezien dit meer dan 90% boven de laatste transactie ligt, vereist het een omkering van fortuinen voor Bitcoin en Ethereum om mogelijk te zijn.